vrijdag 9 november 2012

Poppy stempel Sheena Douglass

Nog een kaartje met de Poppy Stempel van Sheena Douglass. Zoals je kunt zien heb ik een voorkeur voor vierkante kaarten op het ogenblik. Het formaat: 13,5 x 13,5 cm, een vierkant is makkelijk in te delen en de portokosten lopen niet zo op met deze kaarten!

Another card with the Poppy Stamp by Sheena Douglass. As you can tell I have a preference for square cards at the moment. The size: 13,5 x 13,5 cm; it's easy to make a composition and the postal charges aren't so high on these cards!
Hier is de stempel met Versafine black op 2 maten wit papier gestempeld, de tekst die bij de stempellap hoort is ook met Versafine black gestempeld en daarna met de Filing Folders van Nestabilities uitgestansd. Het stansje met de tekst is bewerkt met Distress Ink. Je maakt diepte door nog een tussenlaag van hetzelfde papier als je kaart tussen de gestempelde vierkanten te plakken.


The poppy stamp was used on two white squares in Versafine black ink. The text that comes with these stamps is also stamped in Versafine black and then cut with the Filing Folders by Nestabilities. The filing folder is coloured with Distress Ink. Create dept by using an inbetween layer of the same paper as your card.


Materialen/Materials:

Sheena Douglass; A Little Bit Sketchy, Poppies and Daisies
Nestabilities die Filing Folders
Versafine Black
Distress Ink; barn door

2 opmerkingen:

Aya zei

Hoi Vera,
De vorige kaart is ook mooi net als deze, deze heeft iets van Esscher, ligt heet binnenste vierkant nu op of inde grote. Heel mooi.
Liefs Aya

Riet Kamstra zei

Niet alleen de kaart en de poppystempel vind ik mooi, ook de tekst die je erin hebt gezet vind ik erg aansprekend en past er mooi bij.

gr. Riet