maandag 3 december 2012

medallion kaart 1

Met de ingekleurde medallions heb ik kaarten en een cadeaudoosje gemaakt. Het is een setje van 4 kaarten in een zelfgemaakt doosje. Een mooi cadeau voor elke gelegenheid.

I used the coloured medallions to make cards and a giftbox. It's a set of 4 cards in a crafted box; a perfect gift for any occassion.


De kaart is gemaakt van doorzichtig acetaat, de ingekleurde stempel is op een uitgestanste blauwe kaart geplakt (de achterkant van de kaart heeft dezelfde stans in wit zodat je er uit op kunt schrijven), de rand is van dezelfde blauwe kaart gemaakt en de voorzijde van het acetaat is afgewerkt met strass-steentjes.

The cards was made from acetate, the coloured stamp was layered on a die-cut piece of card (the back of the card has the same die-cut piece in white so you can write your message), the spine was made of the same blue card, the front of the acetate adorned with bling.

1 opmerking:

Aya zei

Hoi Vera,
Die medallionstempels zijn allemaal heel erg mooi geworden. Heerlijk om ze in te kleuren met wat voor medium ook, ze zijn zo veelzijdig.
Liefs Aya