dinsdag 17 september 2013

elfje amigurumi

't is al weer even geleden ....

Maar dat betekent niet dat ik helemaal niets gefröbeld heb. Eén van mijn laatste projecten is een lief blauw elfje uit het boekje Amigurumi Forest & Friends van Tirion Creatief.Dit boekje kreeg ik van mijn vrienden Aya en Peter die een hobbywinkel in Almere hebben, de winkel heet Miekelotte en is gespecialiseerd in stempels. Het grijze internetadres kun je aanklikken om naar de challengepagina van Miekelotte te gaan. Hier staan voorbeelden van projecten gemaakt door het designteam.


Omdat ik één van hun designteam leden ben kreeg ik als dank aan het begin van de vakantie dit boekje. Natuurlijk haakte ik iets voor ze; het elfje wilde ik meteen uitproberen.

 
Deze foto heb ik voorzien van een achtergrond en frame in het programma Craft Artist Professional van Serif.
 
 
 
Het haken was erg leuk om te doen, een duidelijk patronenboekje met veel leuke projecten, Aya en Peter bedankt!
 
 
 En dan ook nog even een foto van meer kanten, dan kun je z'n staartje zien.
 
 
 
Omdat de haaknaald nu weer is opgewarmd ga ik gauw weer iets anders maken. Mocht het je allemaal te lang duren, kijk dan ook eens op mijn andere blog impresstamp.
 
 
 
 

2 opmerkingen:

Aya zei

Hoi Vera,

Dankje wel voor dit lieve elfje.
Ik ben blij dat je het boekje leuk vind. Toen ik het zag liggen dacht ik meteen aan jou, niet vanwegen het team maar omdat je al jaren een goede vriendin bent en een echte schat.
We zijn net terug uit Duitsland en daar zou je in de bossen dit mannetje zo hebben zien lopen.
Liefs Peter en Aya

Chris zei

Hi Vera, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/