donderdag 21 november 2013

Popcorn the Bear - cadeautasje

Wat kan je nog meer uitprinten van de Popcorn the Bear CD's?Standaard zitten er zogenaamde designsets op: een papiermotief dat als:

A4 achtergrondpapier, envelop (diverse maten), insert (diverse maten),  notepaper, cadeautasje, label en banner op de CD zit. Een kwestie van aanklikken welk motief je wilt, dan de kleur uitkiezen en printen maar.

Popcorn the Bear, Triple CD-rom, Mens, Design Sets, Design 0, colour 0, giftbag,
                                                                   Coordinating Papers, Design 4, colour 0.


Deze keer kies ik voor een giftbag, een leuk tasje dat kant en klaar op de CD staat. Er staan zelfs streepjes op het papier waar je het moet scoren/rillen. Omdat dat hele kleine en fijne streepjes zijn aan weerszijden van het tasje heb ik voor de foto even met potlood de rillijnen overgetrokken:

 Eenvoudiger kan niet; print op wat dikker papier (vanaf 160 gr), ril de aangegeven lijnen, knip uit en plak.Ik print het papier meestal dubbelzijdig omdat ik een hekel heb aan een witte binnenkant. De CD's hebben altijd achtergrondpapier dat past bij de designsets, de zogenaamde Coordinating Papers. Je kunt dan een bijpassend motief in de juiste kleur gebruiken voor de binnenkant van je tasje.

Als topper koos ik de stempel van Soufflé de eend, deze staat op het stempelvel: Popcorn the Bear, Santa Bear.De gestempelde afbeelding is met alcoholstiften ingekleurd en met de Nestabilities Classic Oval stansen uitgestanst.Omdat je op een A4 vel uitprint heb je als je dubbelzijdig print nog stukken papier over na het uitknippen van je tasje waar het bijpassende patroon/motief op staat. Hiervan kun je bijvoorbeeld bloemen uitstansen.


 

Op deze manier heb je zoveel mogelijk rendement van je geprinte vel!! Je kunt hier het patroon van het bijpassende papier uit de Coordinating Papers zien.

Ik gebruikte Marianne Designs, Creatable LR0162, Engelse Roos stansen, de achterkant van de bloemen en de bladeren bewerkte ik met Distress Ink Shabby Shutters van Tim Holtz.Dan is het alleen nog maar een kwestie van de bloemen oprollen en alles met siliconengel vastplakken.


 
 
Je hebt nu een prachtig geprint cadeautasje, dat breed genoeg is om iets leuks in te doen!
 
 
 
Dit cadeautasje past zelfs in het thema van Miekelotte is Challenging You van deze maand: vriendschap. Popcorn en Soufflé gaan als dikke vrienden uit vissen.


Mocht je tijd en/of zin hebben, morgen staat Miekelotte op de Creabeurs in Rijswijk!


Geen opmerkingen: