zondag 28 december 2014

Omslagdoek Galaxy

Het nadeel van handgemaakte kerstcadeautjes is dat het lang duurt voordat ik er een blogbericht over kan plaatsen.

Sinds september heb ik heel veel gehaakt; vooral omslagdoeken!

Het begon op de handwerkbeurs in Rijswijk waar ik bij een kraam van de Wolmarkt een prachtige omslagdoek zag hangen van paillettenwol. Ik vond hem zoooo mooi!!!Voor de verleiding bezweken nam ik de wol en het gratis patroon mee naar huis en al gauw was ik aan het haken. Het fijne van haakwerk vind ik dat je het makkelijk weglegt en weer oppakt, bovendien gaat het bij mij 10 keer sneller dan breien.

Toen mijn vriendin het eindresultaat zag was zij ook verliefd. Als de ontvanger van deze omslagdoek hem niet mooi vond wilde zij hem wel hebben....... dus: zij kreeg de Galaxy omslagdoek voor Kerst. Een mens moet ware liefde niet in de weg staan toch?


Het patroon van de omslagdoek werkt hem af met franjes, dat vind ik niet zo praktisch en maakte er zelf een sierrand aan.Mijn vriendin is nu erg blij met haar doek; gek genoeg is hij ondanks de gaten lekker warm en door de kleur en de pailletten kan je hem ook nog naar een gelegenheid dragen.

Nog één foto van het prachtige garen omdat ik er maar geen genoeg van kan krijgen:Susanne, veel plezier met je omslagdoek, hij is je van harte gegund!

Geen opmerkingen: